Media

Media voor een optimale presentatie

Bij woningbezichtiging.nl begrijpen we het belang van een sterke eerste indruk. Ons aanbod van media-diensten is speciaal ontworpen om uw woning op zijn best te presenteren, zowel online als in drukwerk. Ontdek hieronder onze uitgebreide reeks diensten:

Woningfotografie

Professionele woningfotografie is essentieel voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning. Van sfeervolle daglichtopnames tot indrukwekkende avondshoots, wij zorgen voor beeldmateriaal dat potentiële kopers aantrekt.

360 graden foto’s

Stap in de toekomst van woningbezichtigingen met onze 360 graden fotoservice. Deze interactieve ervaring stelt kijkers in staat om virtueel door uw woning te lopen, waarbij ze elke hoek op hun eigen tempo kunnen verkennen. Ideaal voor online bezichtigingen, vooral in tijden waarin fysiek rondkijken niet altijd mogelijk is. De 360 graden foto’s in hoge resolutie kunnen gemakkelijk op Funda geplaatst worden.

Woningvideo

Breng uw woning tot leven met een professioneel geproduceerde video. Onze woningvideo’s vertellen het verhaal van uw huis, met vloeiende beelden die door de ruimtes bewegen en de unieke kenmerken en sfeer van het pand benadrukken. Een must-have voor een emotionele connectie met potentiële kopers.

Dronebeelden

Voor een vogelperspectief van uw woning en omgeving, bieden onze dronebeelden een spectaculaire kijk op het geheel. Deze opnames zijn perfect om de ligging van de woning, de tuin, en de nabijheid van voorzieningen in kaart te brengen. Dronebeelden voegen een extra dimensie toe aan uw vastgoedpresentatie.

Plattegronden

Onze plattegronden zijn zowel functioneel als esthetisch, ontworpen om een duidelijk overzicht van de indeling van de woning te geven. Beschikbaar in 2D en 3D, helpen onze plattegronden potentiële kopers om zich de ruimte voor te stellen en hoe hun leven erin zou passen.

NEN2580 Meetrapport

Accuratesse is cruciaal bij de verkoop van uw woning. Ons NEN2580 meetrapport biedt de zekerheid van officieel gecertificeerde afmetingen van uw woning, een essentiële factor voor zowel verkopers als kopers. Vertrouw op onze expertise voor een transparante en betrouwbare presentatie van uw vastgoed.